– Frauenarztpraxis –

Mirë se vini

Praktika juaj gjinekologjike në Flensburg

Zonjusha Dr. Keren M. Stopka (ish-Först-Hädicke) iu bashkua praktikës në 2005 dhe është mbështetur nga Znj. Tugce Temel si specialiste e punësuar që nga 1 korriku 2021. Zonjusha Dr. Stopka ka një kualifikim shtesë në psikoterapi.

Në praktikën tonë ne ju ofrojmë shqyrtimin gjinekologjik të kancerit dhe ekzaminimet pasuese, kujdesin për shtatzëninë, këshilla nëse doni të keni fëmijë, si dhe sqarimin dhe trajtimin e të gjitha sëmundjeve gjinekologjike. Gjithashtu këshilla për kontracepsionin dhe këshillat e vaksinimit. Punonjës të ndryshëm në praktikën tonë flasin gjuhë të ndryshme, kështu që ne mund t’ju ofrojmë mbështetje nëse keni vështirësi gjuhësore.

Dr. Keren M. Stopka, Tugçe Temel

Si të na kontaktoni

Dr. Keren M. Stopka (ish- Först-Hädicke)
Südermarkt 1/1a
  kati i 3 -të
24937 Flensburg

Udhëzimet përmes Google Maps …

Numri i telefonit: 0461 – 18282880
Numri i faksit: 0461 – 18282879

eMail tek stopka@frauenarzt-flensburg.info

Dr. Keren M. Stopka, Frauenarztpraxis Flensburg, Team

Kohët tona të hapjes

 • Të hënën
  8:30 paradite – 1:30 pasdite
 • E martë
  8:00 paradite – 12:30 pasdite dhe
  2:00 pasdite – 4:00 pasdite
 • E mërkurë
  8:30 paradite – 12:30 pasdite dhe
  2:00 pasdite – 4:00 pasdite
 • E enjte
  8:00 paradite – 12:30 pasdite dhe
  2:00 pasdite – 5:00 pasdite
 • E premte
  8:00 paradite – 1:00 pasdite
 • Dhe me takim.
Dr. Keren M. Stopka, Frauenarztpraxis Flensburg